Parhaat Kuvat
PARHAAT KUVAT 4
Home | PARHAAT KUVAT 1 | PARHAAT KUVAT 2 | PARHAAT KUVAT 3 | PARHAAT KUVAT 4 | PARHAAT KUVAT 5 | PARHAAT KUVAT 6 | REMONTTI | PARHAAT KUVAT 2007 | PARHAAT KUVAT 2010 | LINKIT JA YHTEYDET

Tälle sivulle tulee uutisjuttua Reaaliajassa. Laitteiston testaus on varsin hyvässä mallissa. Joten kohta se alkaa kuvaa ja sanaa tapahtumapaikalta.

pict0127.jpg

Näin käy kun pysäköintiruudut ovat lumen alla piilossa kuuden paikan tilaan saadaan sopimaan korkeintaan kolme autoa. Joskus tuntuu siltä että mitä pienenpi auto sitä enenmän se vaatii parkkitilaa.

pict0130.jpg

Enpä ole kateellinen näille kavereille jotka on tekemässä Hiekkaharjun aseman remonttia. Märkää lunta tulee taivaan täydeltä, juna hipoo takapuolta ja vielä pitäisi saada nuo tukikaaret millilleen paikalleen. Autonosturi kuski saa taiteilla ettei vahingossa osu jannitteelliseen ajojohtoon.

pict0167.jpg

Tässä melkoisen järeä autonosturi. Autossa on akseleita ihan riittävästi. Moinen kapine on ikäänkuin tehty veneiden laskuun ja nostoon. Jotenkin tuli mieleen keväinen häilähdys, vaikka olosuhteet kuvassa on todella talviset.

Ups jotain on unohtunut elikkä kuvien ja tekstin päivämäärä. Tästä eteenpäin tulee myös päivämäärät.

4.3.04 Torstai

hanki.jpg

Talvi on kasvattanut korkeat nietokset. Automies saa terästää röntgenkatseensa tuleeko tuon lumivallin takaa jotain. Tässä tullaan vilkkaaseen risteykseen kolmion takaa näkemättä muuta liikennettä. Kuva otettu autoni sivuikkunasta.

piha.jpg

Koko helmikuun Jatkuneet lumisateet näkyy tässä lunta on ennätysmäärä Vantaalla. Kiitos vähempikin riittäisi.

elukka.jpg

8.3.04 sunnutai. Vantaan kirpputori oli taas toiminnassa. Ulkoalueella oli eksoottisten eläimien myyntipiste. Tosin epelit oli tehty aidosta teddykarhun nahasta.

nakki.jpg

8.3.04 sunnuntai. Meillä täällä Vantaalla on jo terassit auki. Kuten kuvasta näkyy.
Ravintolan omistaja myhäilee taustalla. Omistaja muuten on aivan erinomainen haitarin soittaja. Kesällä mies soittelee haitaria asiakkaitten iloksi, nappulat vaan on joskus hieman sinapissa.

12.3.04 perjantai

kevt.jpg

Kyllä se kevät tulee. Kuvasta näkee kuinka aurinko on sulattanut lunta . Ja kun kyseesssä on jonkinlainen tolppa niin näkyypä siinä koirantassun jälki.

katto1.jpg

Joku on vienyt katon aseman porraskuilujen päältä. Ilmeisesti tilalle rakennetaaan samanlainen katto kun taustalla.

14.3.04 sunnuntai

muta.jpg

Vuosaaren sataman rakennustyömaa on jollain lailla päässyt alkamaan.

proomu.jpg

Alustavia maansiirtotöitä on tehty. Työmaa on kaiketikkin jumissa alueelta löydettyjen laivan pohjamaalien takia. Vieressähän sijaitsee telakka alue. Saapas nähdä koska ensimmäinen laiva puretaan ja lastataan näissä maisemissa.

Lentävä toimittaja on ollut punkkapotilaana kolmisen viikkoa joten eipä ole kuvaa näkynyt. Mutta tänään 2.4.04 alkaa pelit taas toimiaan joten laitetaampa keväinen kuva.

pikku.jpg

Meidän talon pikkuprinsessa oli päässyt isänsä kanssa ekalle pyöräretkelle.

tulipalo.jpg

9.4.04 Päivällä ennen kello 16.00 syttyi Tattarisuolla tulipalo. Palossa tuhoitui teollisuushalli. Savunmuodostus oli melkoinen. Savunhaju tuntui vielä Vantaan Hiekkaharjussa vaikka matkaa palopapaikalle on pitkälti.
 
Tattarisuon teollisuus alueella on teollisuushalleja vieri vieressä, joten ainekset suuronnettumuuten on olemassa. Palokunnan yksiköitä saapui paikalle jatkuvasti. Loput sitten varmaan kuullaan valtakunnan uutisista.

luovutus.jpg

12. 4. 04.   Vantaan Visio kirjoittajien edustaja luovuttaa Suolahden Suojatyö keskuksen edustajalle askartelu materiaalia lähinnä vaatetavaraa. Materiaalista korjaamalla tehdään käyttövaatteita tai leikataan esim. matonkuteiksi. Luovuttaja keskellä vastaanottajien ympäröimänä.

17.5. 2004 Täällä Hiekkaharjussa on uusittu rautatieasemaa viimesyksystä lähtien. Liikenteen kasvaessa on jouduttu uusimaan rataa elikkä on rakennettu uusi rata Helsingistä Hiekkaharjuun, niinsanottu kaupunkirata. Tässä muutema kuva varsinaisesta radan rakentamisesta.

ottaa.jpg

Kaivinkoneeseen kiinnitetty tarrain ottaa viisi betonista tehtyä ratapölkkyä kerralla.

odottaa.jpg

Radanrakentajat odottaa että kaivinkone tuo pölkyt paikalleen. Huomaa pölkkyjen välissä jigit joiden avulla saadaan pölkyt tismalleen paikalleen.

antaa.jpg

Tarrain on levittäytynyt oikeaan mittaan kone tuontää pölkyt jigiä vasten jolloin pölkyt asettuvat paikalleen.

koko.jpg

Tässä vielä yleiskuva pölkkyjen asennuksesta.

kisko.jpg

Kiskot nostellaan paikalleen tälläisella laitteella. Nykyisin kiskot on hitsattu toisiinsa kiinni. Nämäkin kiskot on satojametriä pitkät.

tamppaaja.jpg

Tämä laite hoitelee radan suoruuden korkeus ja leveys suunnassa. Kone siirtää kiskon paikalleen ja tukee radan sepelillä.

tert.jpg

Koneen työkalut vasemalla oleva laite hoitelee kiskojen suuntauksen. Oikealla oleva laite taas tukee kiskot sepelillä.

tasoittaja.jpg

Tämä kone tasoittaa sepelin ja kaapii liiat sepelit pois. Lopputulos siistiä uutta rataa.

ter.jpg

mopeti.jpg

Siinähän se Wanha ” Mopeti ” !  Seisoo parkissa missäpä muuallakaan kun viinakaupan edessä. Omistajaa en nähnyt, varustus on kuitenkin täydellinen, sadevarusteet ja kypärä.

Mopedi on kuitenkin vanha pappa tunturi, maantietä ja vuosia nähnyt ikiliikkuja.

rekku3.jpg

Hotelli Keiteleen vahtimestari. Ystävällinen asiakkaille. Mutta konnat tekee uuden 1500 metrin ulkoratojen ennätyksen jos yrittävät jotain konnuuksia. Huomaa virkailme.

porvoo.jpg

Nina Porvoon vierasvene satamassa. Miehistö tutkii aurinkokannen maalausta.

Kuva otettu 27.7.04

zeppelin.jpg

12. elok. 04

Käväisin uhanalaisella Malmin lentoasemalla ja sieltä tarttui kameraan hieman ilmailun historiaa.

Japanilaisten ilmalaiva joka on rakennettu Zeppeliinin tehtailla Saksassa. Japanilaisten piti lentää ilmalaiva Venäjän halki Japaniin. Tarvittavia lupia vaan ei ole näkynyt ja kuulunut, joten poikien Suomen vierailu on kestänyt suunniteltua kauemmin.

 

dc3.jpg

Siellä taustalla häämöttää ilmailun historiaa. Finnairin elikkä silloisen AEROn DC-3 . Koneella lennetään vieläkin tilauslentoja. DC-3 on varsinainen ilmojen työjuhta. Kone kehiteltiin toisen maailmansodan aikana. Koneella pystytään operoimaan huonoiltakin kentiltä. Tarinat kertovat että vaikka vihulainen olisi ampunut koneen reikiä täyteen, niin eipä se menoa haitannut.

an2.jpg

Tässä sitten veli venäläisen vastaus AN-2. Koneeseen sopii 10 matkustajaa miehistöä on 2. Kone ei tarvitse kuin sopivan mittaisen pellonpätkän noustakseen ja laskeutuakseen.

Tämä sivu alkaa olemaan täysi. Eipä hätää klikkaus vaan ja seuraava sivu aukeaa.